Äntligen helg!

Haha jag höll på att skriva äntligen hel. Det är ju inte så att jag har varit halv eller nått liksom. Men det är iaf helg nu, yay! Med andra ord, SOVA. Men jag ska faktiskt träna också, jag har ju blivit värsta bodybuildern nu HA-HA. Jag har nu ätit aldelles för mycket godis så jag kommer typ få gå upp mitt i natten och spy.
 
 
Nä nu får det bli sommar assåååå!
Oj, jag kom på att jag inte har druckit upp min mjölk, nyttig som jag är.. man vill ju inte att den ska bli sådär pissljummen. Jag vet inte varför men jag kommer alltid på konstiga äckliga saker att prata och skriva om. Bäst jag slutar innan det blir för flummigt!

25 November

Haha nu när jag börjat blogga lite igen så funkar inte mitt internet helt plötsligt haha, fail. Lyckas iaf från mobilen som tur! Tittar på hellenius hörna just nu fast nu var detju typ slut..? Jaja ska väl ta mig en dusch nu mina vänner haha, får väl se vad för spännande som händer imorrn! Ska träna, det vet jag, beach 2043 here I come!

Eye

Topshop

Köpte en ny jacka från topshop för drygt en vecka sen som kom idag! Det är ju ingen vinterjacka direkt men jag får väl vänta till våren kommer då!
Den ser väldigt brun ut på bilderna men asså, den är ju grön haha..
 

¡Hola Amigos!

21 november, nu är jag tillbaka! Yay liksom haha.
Dagens "måste göras när man kommer hem" får vänta lite, jag har ju bloggen att tänka på.. heh. Jag har iaf gått och hämtat ut ett paket från posten, alltid lika spännande, även fast jag visste vad det var i. Visar bild senare!
 
 
 
RSS 2.0