New Year's Eve!

Nyårsafton idag! Ska ikväll på middag hos mammas kompis med några fler och ha det trevligt! Funderar på att åka in till stan vid tolvslaget och kolla på fyrverkerierna där, men vi får väl se :)
 

Sen kväll.

Halv tre igår bestämde jag mig för att sluta kolla på Buffy och sova istället. Så att jag inte skulle sova förlänge. Vaknade klockan 9, heh menmen.
 
Tänkte börja morgonen med Buffy,, eller Harry Potter, vi får se! Kaaaanske frukost på sängen? Nä det kan jag ju glömma..
 
 
Det här hade ju varit mumsigt!

Sista dan som blond.

Ja mina vänner, ni läste rätt! Imorrn färgar jag hårt! Eller nej, såg att klockan är över tolv, så senare idag helt enkelt heh.. Spännande spännande
 

Berättelsen om pi ikväll!

Ska på bio ikväll och se berättelsen om Pi i 3D! Har inte läst boken men hört att den är bra och så är den ju i 3D haha..
 

27 december

"Vad har hänt med din blogg?! Jag kommer inte in på den!" haha nä det gjorde inte jag heller för jag hade glömt lösenordet! Lösenordskyddade alla bloggar jag har för jag ville inte att mina busiga klasskompisar skulle gå in och läsa alla pinsamma inlägg jag gjorde för ett år sen! 
 
RSS 2.0